Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί έως και 12 ώρες πριν από την επιθυμητή ώρα μεταφοράς.
Ναι, μπορείτε να κάνετε κράτηση για ταξί και να πληρώσετε σε μετρητά στον οδηγό. Μπορεί να ζητηθεί επαλήθευση των προσωπικών σας στοιχείων.
Μπορείτε να πληρώσετε online μέσω της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας σας ή του λογαριασμού σας στο PayPal. Όλες οι διαδικτυακές πληρωμές υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος PayPal, ο ασφαλέστερος τρόπος για online πληρωμές.
Μπορείτε να τροποποιήσετε την κράτησή σας επικοινωνώντας μαζί μας .

Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας εφαρμόζοντας τη φόρμα ακύρωσης .
Ωστόσο, υπάρχει μια πολιτική ακύρωσης:
Ηλεκτρονικές πληρωμές: Εάν ακυρώσετε έως και 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά σας, δικαιούστε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Εάν ακυρώσετε λιγότερο από 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά σας, δικαιούστε επιστροφή χρημάτων 80%. Εάν ακυρώσετε λιγότερο από 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά σας, δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. Πληρωμές σε μετρητά: Ενημερώστε μας εάν θέλετε να ακυρώσετε την κράτησή σας τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά σας. Εάν ακυρώσετε τη μεταφορά σας και δεν έχουμε ενημερωθεί τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη μεταφορά σας, θα πρέπει να πληρώσετε ολόκληρο το ποσό της μεταφοράς.

Μόλις ολοκληρώσετε την αίτηση κράτησης, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες της κράτησής σας σε λίγα λεπτά στο email σας.
Εάν επιλέξετε να πληρώσετε online, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής πληρωμής.
Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με μετρητά στον οδηγό, θα λάβετε την επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λίγα λεπτά αφότου εξετάσουμε τα στοιχεία της κράτησής σας.
Εάν δεν βλέπετε το email επιβεβαίωσης, ελέγξτε τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Όλες οι τιμές μας είναι ανά ταξί. Ένα ταξί μπορεί να μεταφέρει έως 4 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων μωρών και παιδιών.
Προσφέρουμε παιδικά καθίσματα ή παιδικά ενισχυτικά κατόπιν αιτήματος. Μπορείτε να ζητήσετε έως 2 παιδικά καθίσματα ή έως 2 παιδικά ενισχυτικά με συνολικό όριο 3.
Όλες οι μεταφορές μας είναι ιδιωτικές και θα μεταφερθείτε απευθείας στον προορισμό σας με ασφάλεια χωρίς καθυστερήσεις.

Για μεταφορά άφιξης από το αεροδρόμιο, παρακαλούμε δώστε την ώρα άφιξής σας ανάλογα με το εισιτήριό σας. Εάν πηγαίνετε στο αεροδρόμιο για την αναχώρησή σας, συνιστάται να είστε εκεί τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησής σας, αλλά έχετε επίσης υπόψη τη διάρκεια της μεταφοράς. Ρίξτε μια ματιά στον κατά προσέγγιση χρόνο μεταφοράς για την τοποθεσία σας εδώ .

Από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι
Στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου ή κοντά στο σκάφος σας στο λιμάνι, ο οδηγός θα κρατάει μια πινακίδα με το όνομά σας που παρέχεται στην αίτηση κράτησης.
Από το ξενοδοχείο ή τη διεύθυνση σας
Εάν το σημείο συλλογής είναι ξενοδοχείο, ο οδηγός θα σας συναντήσει στο λόμπι ή στη ρεσεψιόν ή έξω από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Εάν το σημείο παραλαβής είναι ιδιωτικό σπίτι ή διαμέρισμα, θα πρέπει να περιμένετε στο σημείο που καθορίζεται τη στιγμή που αναφέρεται στην επιβεβαίωση κράτησης.

Όχι, δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση εάν η πτήση ή το πλοίο άφιξής σας καθυστερήσει. Παρακολουθούμε τις αφίξεις πτήσεων και πλοίων για να διασφαλίσουμε ότι εάν υπάρχει αλλαγή κατά τη στιγμή της άφιξής σας, ο οδηγός μας θα είναι εκεί κατά την άφιξή σας.

Ένα όχημα μπορεί να μεταφέρει έως 4 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων μωρών και παιδιών και έως και 4 βαλίτσες κανονικού μεγέθους και 4 χειραποσκευές. Εάν έχετε υπερβολικές αποσκευές, αναφέρετέ το στο πεδίο ειδικών αιτημάτων στην αίτηση κράτησης.

Ο στόλος μας αποτελείται από Sedan και Station Wagons: Mercedes E Class, Skoda Kodiaq.
Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς πολυτελείας κατόπιν αιτήματος σε πολυτελή Mercedes S Class με επιπλέον κόστος.

Όλα τα αυτοκίνητά μας απολυμαίνονται πλήρως και απολυμαίνονται μετά από κάθε βόλτα. Απαιτείται μάσκα προσώπου τόσο από τον οδηγό όσο και από τους επιβάτες. Εάν έχετε αποσκευές, μπορείτε να επιλέξετε εάν ο οδηγός μπορεί να σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας ή όχι.